Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávky technických plynů v letech 2021 - 2023 II
Odesílatel Vít Vlček
Organizace odesílatele Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský [IČO: 00020338]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.04.2021 10:57:07
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
rádi bychom se zeptali, zda máte na odběrných místech vysokozdvižný vozík?
A dále máme dotaz k položce "Argon 5.0 kapalný na kolečkách s max. rozměry DxŠxV: 71x73x155cm".
Můžeme nabídnout minitank 230 litrů na kolečkách, který se ale plní na místě malou cisternou.
Případně můžeme nabídnout minitank, ale bez koleček. Muselo by se s ním manipulovat pomocí paletizačního vozíku.
Pokud paletizační vozík nemáte a nebudete akceptovat náš minitank, který se plní cisternou na místě, můžeme se i přesto zúčastnit VZ na ostatní položky? Děkujeme.

Dobrý den. K Vašim dotazům sdělujeme následující:

1. „Máte na odběrných místech vysokozdvižný vozík.“
• Odd. NRL Plzeň – ano, zde je vysokozdvižný vozík, kterým je prováděna manipulace s argonovým kontejnerem.
• Odbor NRL Brno, Hroznová – ne. Argonový kontejner je dodavatelem složen na přesně určené místo v rámci pracoviště na Hroznové do statické klecové kóje, odkud je následně prováděna manipulace speciálním manipulačním vozíkem určeným přímo na manipulaci s argonovým kontejnerem.
• Odbor NRL Opava – ne. Argonový kontejner na kolečkách je složen přímo na rampu. Toto složení probíhá tak, že dodavatel přijede přímo k rampě a sklopí zadní část nákladního auta, odsud je vyvezen argonový kontejner přímo na rampu a dále pak do kóje určené k uložení Ar kontejneru. Na rampu není možno dostat se jiným způsobem, vedou k ní schody, další možnost neexistuje.
2. „Můžeme nabídnou minitank 230 litrů na kolečkách, který se ale plní na místě malou cisternou.“
Minitank nemůžeme akceptovat. Nutností by byly stavební úpravy v místě. Manipulace na pracoviště v Opavě je popsána v bodě 1, 3 odrážka.
3. „Můžeme nabídnout minitank, ale bez koleček. Muselo by se s ním manipulovat pomocí paletizačního vozíku.“
Platí stejně jako v bodě 2, umístění minitanku by vyžadovalo stavební úpravy. Paletizační vozík nemáme k dispozici. Manipulace na pracoviště v Opavě je popsána v bodě 1, 3 odrážka.
4. „Pokud paletizační vozík nemáte a nebudete akceptovat náš minitank, který se plní cisternou na místě, můžeme se i přesto zúčastnit VZ na ostatní položky.“
Dodávky Ar kontejneru jsou velmi důležitou součástí dodávek technických plynů na jednotlivá pracoviště ústavu. Bez jeho dodávek nemůže být zajištěna činnost laboratoří.
Ve výzvě k podání nabídky, k veřejné zakázce na dodávky: „Dodávky technických plynů v letech 2021 – 2023 II“, v části VI. Hodnocení nabídek a zpracování nabídkové ceny, Zpracování nabídkové ceny, 1. Cena vybraného druhu zboží uvedeného v příloze č. 1 a 2: - nabídková cena bude vepsána do přiložených formulářů a musí zahrnovat v š e c h n y položky z přiloženého seznamu (viz přílohy č. 1 a 2); ve formulářích jsou nastaveny vzorce, uchazeč do formuláře nesmí žádným způsobem zasahovat, vyplňuje pouze modře podbarvená políčka, musí být doplněny číselné hodnoty.

S pozdravem
Eichová Lenka