Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Návštěvnický informační systém Národního zemědělského muzea, pobočka Praha
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu (VZMR) je dodání, implementace a zprovoznění vizualizační platformy pro správu a řízení informačního systému a vizualizačních zařízení NZM, dodání venkovního informačního kiosku, včetně potřebné slaboproudé a silnoproudé infrastruktury. Realizace proběhne na pobočce v Praze na adrese Kostelní 44/1300, Praha 7 - Holešovice. Celkem bude tímto IS řízeno 16 displejů, které jsou již v majetku NZM a 1 venkovní kiosek, který je předmětem dodání včetně zajištění inženýrské činnosti pro povolení venkovního kiosku.

Zakázka zahrnuje dobudování slaboproudé a silnoproudé sítě, jehož základem bude existující projekt realizace strukturované sítě „SK pro realizaci obnovy NZM II. etapa“ zpracované firmou Lenia spol. s. r. o. (příloha č. 1). Návazně pak instalaci příslušného hardwaru, softwaru a zprovoznění vizualizační platformy s využitím již pořízených panelů v majetku NZM, dle technické dokumentace (příloha č. 2). Zadavatel požaduje úplné splnění technických parametrů systému uvedených v této příloze. Součástí nabídky bude i provozní podpora systému po dobu jeho záruky včetně konzultací.

Vizualizační platformu musí být možné spravovat centrálně pomocí zabezpečeného webového rozhraní z jakéhokoli zařízení PC nebo tabletu. Systém poskytne návštěvníkům snadný přístup k důležitým sdělením a informacím, k navigaci po budově a k informacím o jednotlivých expozicích, v případě potřeby také informování o probíhajících akcích v reálném čase. Při dalším rozvoji může managementu muzea umožnit zavedení automatizovaného návštěvnického systému a sledování návštěvnických ukazatelů s marketingovou analýzou.

32417000-9 - Multimediální sítě
32421000-0 - Síťová kabeláž
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.eagri.cz)
Kontakt: Komunikace probíhá prostřednictvím profilu zadavatele.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
Druh zadávacího řízení: VZMR s uveřejněním výzvy
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 26.08.2020 10:00
Datum zahájení: 12.08.2020 12:42
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: