Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Na formulář navazují (popř. ho opravují) formuláře:



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: „Realizace stavebních úprav a nástavby - Obnova budovy Národního zemědělského muzea, s.p.o. – pobočky Praha včetně střešní terasy a výtahu“
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je realizace změny dokončené stavby objektu nacházejícím se v zastavěném území městské části Holešovice, Kostelní 44, 170 00 Praha 7 – Holešovice. Jedná se o stávající objekt z 1. pol. 20. století, pod budovou prochází Letenský tunel. Objekt včetně dvora slouží pro expozici a administrativní zázemí Národního zemědělského muzea, s.p.o. – pobočka Praha. Stavební úpravy jsou plánovány z důvodu postupného navrácení objektu do původního stavu a otevření objektu pro potřeby expozice.
Záměrem zadavatele je obnova budovy do původního stavu z doby vzniku. V minulosti byl objekt zasažen mnoho úpravami, které více či méně znehodnotily celkový vzhled objektu. Zároveň je však třeba přihlédnout k požadavkům na provoz a přístup do objektu.
Spolu s výstavbou výtahu je plánovaná i rekonstrukce hygienického zázemí v patrech.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Kostelní 1300/44
17000 Praha
Kontakt: Žádosti je možno podávat poštou nebo osobně na adrese sídla osoby zmocněné jednat jménem zadavatele JUDr. Tomáše Nevečeřala, advokáta AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, Vinohradská 404/19, 120 00 Praha 2, v pracovní dny od 9.00 do 17.00 hodin, nejpozději však do 8. 7. 2016 10:00 hodin.
Dodavatelé mohou podat žádost na výše uvedenou adresu rovněž poštou tak, aby takto podané žádosti byly doručeny nejpozději do konce výše uvedené lhůty.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: užší řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum pro žádosti o účast: 18. 07. 2016 10:00
Datum předložení nabídky:
Počátek běhu lhůt: 15. 06. 2016
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: