Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rekonstrukce objektu haly K v Čáslavi
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění této veřejné zakázky je, v součinnosti se zadavatelem a dle dokumentace, provést stavební práce spojené s realizací rekonstrukce budovy jednoprostorové depozitární haly (nebo též rekonstrukce) dle projektové dokumentace: „Národní zemědělské muzeum Čáslav - Rekonstrukce haly K“, vypracované společností Projektový atelier pro architekturu a pozemní stavby, s.r.o., Bělehradská 199/70, 120 00 Praha 2, IČO: 45308616, datum zpracování 03/2017.
Dodavatel bude poskytovat stavební práce zadavateli na základě smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity a kvality. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat platný právní řád České republiky.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, Vinohradská 404/19, 120 00 Praha 2, tel.:+420 224 283 733, email: zakazky@akjsn.cz
Kontakt: Nabídky je možno podávat poštou nebo osobně na místě pro předávání Nabídek na adrese: AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, Vinohradská 404/19, 120 00 Praha 2, v pracovní dny od 9.00 do 16.00 hodin, nejpozději však do konce lhůty pro podávání Nabídek.
Dodavatelé mohou podat Nabídku na výše uvedenou adresu rovněž poštou tak, aby takto podané Nabídky byly doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek.
Za rozhodující pro doručení Nabídky je vždy považován okamžik převzetí Nabídky na výše uvede-né adrese. Nabídky předložené nebo doručené po uplynutí Lhůty, nebudou zařazeny do zadávacího řízení na Veřejnou zakázku.
Dodavatel zpracuje nabídku v písemné formě, v českém jazyce, v listinné podobě v souladu s požadavky Zadavatele uvedenými v zadávací dokumentaci a dále v souladu se ZZVZ.
6.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: výzvou / uveřejněním
Datum předložení nabídky: 11.05.2017 13:00
Datum zahájení: 13.04.2017 15:11
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: