Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nákup mediálního prostoru za účelem propagace sladkovodní akvakultury pro rok 2017
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.04.2017 19:13:32
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
K Vašemu Dotazu č. 1:
Na stránkách unie dodavatelů (www.uniedodavatelu.cz,) z jejíchž údajů vychází specifikace v Katalogovém listu nejsou deníky separovány do kategorií bulvárního / nebulvárního charakteru.

K Vašemu Dotazu č. 2:
Ze strany Zadavatele není možné jmenovat konkrétní tituly, neboť by se z hlediska ZVZ jednalo o preferování konkrétní značky, což není možné. Pro požadavky na nabídky proto Zadavatel v tomto případě zvolil kombinaci 2 deníků, 2 titulů o vaření a 3 týdeníků pro ženy, které byly v uplynulém roce podle údajů Mediaprojektu řazeny jako tituly s nejvyšší čteností ve své kategorii. Zadavatel nebude dále blíže specifikovat konkrétní minimální čtenost či náklady.

K Vašemu Dotazu č. 3:
V Katalogovém listu je uvedeno, že se jedná o tituly s nejvyšší čteností ve své kategorii v uplynulém roce… Jedná se tedy o tituly, které byly v některém z hodnocení Mediaprojektu vztahujícím se k roku 2016 řazeny mezi tituly s nejvyšší čteností ve své kategorii. Nejedná se tedy pouze o data za 3. a 4. čtvrtletí 2016, nýbrž také o data za 1. a 2. čtvrtletí 2016.

K Vašemu Dotazu č. 4:
Ano, předpokládáte správně, a to vzhledem ke skutečnosti, že březnová data byla uveřejněna 18. 4. 2017 a Výzva k dané VZ byla vyhlášena 24. 3. 2017. Skutečně se zde tedy jedná o data za únor 2017.

S pozdravem
Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.