Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Projektové řízení, produkce a zajištění public relations pro projekt zaměřený na propagaci sladkovodní akvakultury pro roky 2017 a 2018
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.04.2017 16:53:59
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
K Vašemu Dotazu č. 1:
Předpokládaná hodnota VZ, tedy 6.950.000 Kč bez DPH, znamená, že Zadavatel může po období trvání smlouvy od Dodavatele objednávat libovolné množství věcí dle Katalogového listu a v něm předložených nabídkových cen, nicméně jakmile bude dosaženo předpokládané hodnoty zakázky Zadavatel již do konce období trvání smlouvy nemůže objednat nic dalšího. Částka předpokládané hodnoty v posledním sloupci je zde tedy uvedena čistě pro orientační účely a poukazuje na skutečnost, že součet jednotlivých nabídkových cen logicky nesmí přesáhnout předpokládanou hodnotu VZ.

Pro hodnocení je zásadní sloupec F v Katalogovém listu, tedy Cena za jednotku bez DPH. V tomto sloupci na řádcích 55 a 56 naleznete sloučenou buňku, před kterou je napsáno CELKEM. Součet všech nabídkových cen za jednotlivé položky uvedený na tomto místě je nejzásadnější údaj, který tvoří hodnotu, s níž je počítáno při části hodnocení ceny.

K Vašemu Dotazu č. 2:
S ohledem na údaje v příloze č. 4 Hodnotící kritéria v části 1.2.1. bude Zadavatel bude hodnotit:
1) Návrh sloganu (klíčového sdělení)
2) Návrh klíčového vizuálu kampaně
- Minimální požadavky na zpracování návrhu klíčového vizuálu kampaně jsou:
1) Plakát velikosti A3 se zaměřením viz popis v přílohách
2) Leták velikosti A5 s malým množstvím textu z jedné, a větším množstvím textu z druhé strany (např. lorem ipsum).

K Vašemu Dotazu č. 3:
Návrh strategie je v příloze č. 4 Hodnotící kritéria popsán tak, že se musí jednat o „Návrh strategie vypracovaný pro období jednoho roku (12 měsíců).“ Rozpočet na tuto navrhovanou PR strategii, která není orientována na 160 relevantních výstupů popsaných v Katalogovém listu, je vzhledem k dvouletému období trvání smlouvy stanoven na polovinu předpokládané hodnoty VZ, tj. 3.475.000 Kč bez DPH.

K Vašemu Dotazu č. 4:
Návrh crosspromo projektu slouží především pro hodnocení originality a dalších obdobných kritérií popsaných v příloze Výzvy s názvem Hodnotící kritéria. Není možné upřesnit předpokládaný rozpočet projektu. Každý Dodavatel musí sám stanovit, jakou částku pro danou část projektu vyčlení s přihlédnutím k obvyklým cenám na trhu za obdobné projekty a zároveň zajímavosti a originalitě aktivit předkládaných v nabídce, která je hlavním sledovaným faktorem.

S pozdravem
Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.

Původní zpráva

Datum 18.04.2017 18:48:30
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den, prosím o zodpovězení níže uvedených dotazů k veřejné zakázce s názvem: Projektové řízení, produkce a zajištění public relations pro projekt zaměřený na propagaci sladkovodní akvakultury pro roky 2017 a 2018

Dotaz č. 1:
Zadavatel bude dle ZD, odst. IV. Hodnotící kritéria hodnotit Nabídkovou cenu, přitom požadavkem na zpracování nabídkové ceny je podání ve struktuře uvedené v Katalogovém listu. V katalogovém listu je v součtu sloupce cena za jednotku uvedena částka 6.950.000 Kč, která odpovídá maximální nepřekročitelné částce.
Předpokládáme správně, že:
a. částka 6.950.000 Kč má být uvedena jako maximální v posledním sloupci tabulky (cena celkem)?
b. za Nabídkovou cenu pro účely hodnocení považuje zadavatel cenu Celkem, tj. součet všech dílčích nabídkových Cen celkem, nikoliv součet dílčích jednotkových cen?

Dotaz č. 2:
Zadavatel bude dle ZD, odst. IV. Hodnotící kritéria hodnotit Návrh kreativního řešení a klíčového vizuálu kampaně. Žádáme o upřesnění, jaké vizuály budou předmětem hodnocení (např. CLV, leták, ?, …).

Dotaz č. 3:
Zadavatel bude dle ZD, odst. IV. Hodnotící kritéria hodnotit návrh PR strategie. Žádáme o upřesnění, zda
a. se bude jednat o strategii k naplnění požadavku 160 relevantních výstupů předpokládaných Katalogovým listem nebo
b. není PR strategie kritériem počtu výstupů omezena. Pak by měl být stanoven předpokládaný rozpočet PR strategie pro zachování porovnatelnosti předložených nabídek

Dotaz č. 4:
Zadavatel bude dle ZD, odst. IV. Hodnotící kritéria hodnotit návrh strategie cross promo projektu s českými a moravskými víny. Žádáme o upřesnění předpokládaného rozpočtu cross promo projektu pro zachování porovnatelnosti předložených nabídek.