Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zajištění bezpečnostních služeb
Odesílatel Daniel Kulhavý
Organizace odesílatele Česká republika - Ministerstvo zemědělství [IČO: 00020478]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.10.2015 12:24:27
Předmět Dodatečné informace č. 4

Dobrý den,

zadavatele Vám na základě dotazu uchazeče sděluje následující dodatečné informace k veřejné zakázce s názvem "Zajištění bezpečnostních služeb":

Znění dodatečné informace č. 4:
Česká republika – Ministerstvo zemědělství jako zadavatel výše uvedené veřejné zakázky obdržela dne 24. 9. 2015 žádost uchazeče o dodatečné informace k zadávacím podmínkám této veřejné zakázky. Na níže uvedené dotazy poskytuje zadavatel následující odpověď.

Dotaz č. 1:
Dobrý den,

v souvislosti s veřejnou zakázkou s názvem: Zajištění bezpečnostních služeb, prosím o sdělení, zda v případě, že budeme podávat nabídku pro všechny tři části požadujete podat pro každou část nabídku v samostatné obálce, nebo je možno podat např. pro tři části dohromady jednu listinnou nabídku (+ 1 kopii, + el. verzi na DVD)?

Odpověď č. 1:
Zadavatel sděluje, že není možné podat pouze jeden dokument pro např. tři části zakázky. Pro každou z částí musí být podán samostatný dokument označený jako nabídka.

Zadavatel umožňuje buď podání samostatné nabídky v samostatné obálce, nebo též podání samostatných nabídek na více částí v jedné obálce. V takovém případě je v obálce s nabídkami na více částí zakázky umožněno předložit dokument s názvem „Společné dokumenty“, který bude obsahovat dokumenty, které jsou společné všem částem zakázky.


Originální a úplné znění dodatečné informace je přílohou této zprávy.

Mgr. Daniel Kulhavý
Odbor pro veřejné zakázky
Ministerstvo zemědělství ČR


Přílohy
- Dodatečné info 4.pdf (830.91 KB)