Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Grafické a kreativní zajištění komunikační kampaně Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.08.2018 12:46:48
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
ano skutečně se ve výběrovém řízení počítá také se samotným tiskem materiálů, tj. kalendářů a brožur, a to přibližně, nikoli však závazně, v počtu ks jež jsou uvedeny ve sloupci "Předpokládaný počet jednotek" v příloze č. 1 Výzvy s názvem Katalogový list. U kalendářů se tedy jedná o 3 000 ks a u brožur o 60 000 ks.

Tisk nemusí být zajištěn přímo Vaší společností a je zde možnost využít služeb jiné společnosti jakožto subdodavatele. K tomuto případu se vztahuje část III. odst. 3. Rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 2 Výzvy, kde je stanoveno: "Plnění může Dodavatel provést prostřednictvím subdodavatelů, vždy však odpovídá, jako by plnil sám."

Zároveň v příloze č. 3 k Výzvě s názvem Krycí list nabídky je kolonka, kde je Uchazeč povinen vyplnit seznam plánovaných subdodavatelů, jejichž služeb bude využito při plnění předmětu VZ.

S pozdravem

Mgr. BcA. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.


Původní zpráva:
Datum 20.08.2018 09:08:17
Předmět dotaz ohledně tisku
Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, zda se v ceně výběrového řízení počítá již s tiskem kalendáře a brožury a jejich dodání nebo se v současné chvíli jedná pouze o grafické návrhy. Druhá věc je, zda musí být poté případný tisk zajištěný pouze naší firmou nebo můžeme využít externí dodavatele?

Předem děkuji za odpověď.

Kamila Marková
Pixelfield