Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Grafické a kreativní zajištění komunikační kampaně Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019
Odesílatel Václav Pavliš
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.08.2018 14:44:33
Předmět Re: žádost o dodatečné informace

Dobrý den,
děkujeme za váš dotaz.

1. Leták s recepty na sladkovodní ryby, jehož grafické zpracování bude předmětem hodnocení, bude ve formátu oboustranného listu velikosti A5, v barevnosti 4/4.

2. Brožura - Minikuchařka do ruky bude bez odlišné obálky, tedy pouze dle technické specifikace uvedené ve Výzvě k podání nabídky části veřejné zakázky: rozsah - 24 stran, materiál - 150g/m2 křída lesk, barevnost - 4/4, speciální efekty - disperzní lak 1/1.
V rámci předložení návrhu brožury uchazeč musí zaslat návrh přední strany, návrh strany s úvodním slovem, alespoň pět návrhů stránky s receptem obsahujícím všechny věci viz výše, a dále také návrh zadní strany.

S pozdravem

Václav Pavliš
Zařízení služeb MZe s.p.o.


Původní zpráva
Datum 27.08.2018 15:04:35
Předmět žádost o dodatečné informace
1. Na straně 5 Výzvy k podání je uvedena následující věta:
Do hodnocení nabídek uchazeč předloží návrh hlavního vizuálu kampaně, včetně návrhu grafické úpravy webových stránek a letáků s recepty na zpracování sladkovodní ryby. (bude předmětem hodnocení)
Dotaz: Prosíme o upřesnění pojmu letáků s recepty na zpracování sladkovodních ryb – jinde ve výzvě ani v hodnotících kritériích tyto letáky nejsou blíže specifikovány.

2. Technická specifikace tištěných materiálů:
Brožura – Minikuchařka do ruky
Prosíme o doplnění řádku Obálka – rozsah, materiál, barevnost a další, případně o upřesnění, zda bude brožura bez obálky