Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Grafické a kreativní zajištění komunikační kampaně Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019
Odesílatel Václav Pavliš
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 30.08.2018 16:39:48
Předmět Re: žádost o dodatečné informace

Dobrý den,

děkujeme za dotazy.

1. V příloze této odpovědi naleznete grafický manuál loga Ryba na talíř pro užití v rámci tendru.

2. V rámci hodnocení žádáme o zpracování návrhu Homepage, dále stránky se vzorovým receptem dle vlastního uvážení a naposled o zpracování stránky s informacemi o projektu. Co se týká struktury webu, ta je součástí části veřejné zakázky s názvem "„Tvorba webových stránek a elearningové webové aplikace pro projekt Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019" a je k dohledání v příloze č.4 Technická specifikace webových stránek.

S pozdravem

Václav Pavliš
Zařízení služeb MZe s.p.o.



Původní zpráva
Datum 28.08.2018 13:37:43


1. S odkazem na dodatečné informace ze dne 25. 8. 2018, kde je uvedeno, že má být zachován nápis/logo Ryba na talíř, prosíme o informaci, o jaký font se jedná a zda je volně dostupný, případně o poskytnutí „loga“ v editovatelné podobě. Je vyžadováno použití tohoto fontu i na jiných textech nebo může uchazeč použít font dle vlastního výběru?

2. Hlavní vizuál – webové stránky – ve výzvě je požadováno zpracování grafického návrhu webových stránek. V zájmu spravedlivého hodnocení, prosíme o upřesnění, v jakém rozsahu má být tento návrh zpracován např. částečný náhled s klíčovým vizuálem, případně nějakým receptem? Abychom mohli zpracovat návrh, prosíme o informaci, zda po redesignu zůstane stejná struktura webu, případně, zda je pro účely tendru možno použít strukturu aktuálního webu.


Přílohy
- Logo - info.pdf (893.48 KB)