Dobrý den,
velice se omlouváme za vzniklý rozpor. Vzhledem k delšímu času, který uplynul od první podané dodatečné informace je tato platná a neměnná. Zadavatel tedy stanoví: "Zda bude brožura obsahovat i postupové fotografie je ponecháno na stylizaci návrhu Dodavatele."
Děkuji za pochopení, ještě jednou se omlouvám za komplikace a přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem
Mgr. BcA. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.
Původní zpráva
Datum 11.09.2018 15:26:17
Předmět žádost o dodatečné informace
Prosíme o upřesnění následujícího rozporu v dodatečných informacích ohledně postupových fotografií v brožuře.
1. ze dne 6. 9. 2018 – je řečeno, že postupová fotografie je ponechána na stylizaci návrhu dodavatele viz níže:
Musí brožura obsahovat i postupové fotografie/pouze finální fotografii nebo je toto rozhodnutí ponecháno na Dodavateli?
Výzva stanoví, že brožura musí obsahovat „název receptu, textový popis přípravy, informace o výživové hodnotě, alergeny, délku přípravy, seznam surovin v množství receptu pro 4 osoby a tip pro kuchaře, tj. zajímavost vztahující se k danému receptu.“ Zda bude brožura obsahovat i postupové fotografie je tak ponecháno na stylizaci návrhu Dodavatele.
2. Ze dne 10. 9. 2018 – je řečeno, že brožura musí obsahovat finální fotografii a zároveň také minimálně jednu postupovou fotografii.
V zadávací dokumentaci je stanoveno: „Fotografie a jednotlivé recepty budou dodány po uzavření smlouvy Zadavatelem s tím, že návrh kalendáře i návrh brožury musí obsahovat adekvátní prostor pro umístění fotografie“. Jedná se o místo na jednu finální fotografii, postupové fotky, nebo je ponecháno na Dodavateli?
Odpověď: Kalendář musí obsahovat finální fotografii a případné umístění postupové fotografie je na Uchazeči. Brožura musí obsahovat finální fotografii a zároveň také minimálně jednu postupovou fotografii. Další přizpůsobení je na Uchazeči.
Vzhledem k požadavkům zadavatele na textovou část receptu (na stránce musí být název receptu, textový popis přípravy, informace o výživové hodnotě, alergeny, délku přípravy, seznam surovin v množství receptu pro 4 osoby a tip pro kuchaře, tj. zajímavost vztahující se k danému receptu), bude použití postupové fotografie na úkor čitelnosti textu, protože formát brožury dle zadávací dokumentace je A6, 105 x 148 mm.
|