Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Tvorba webových stránek a elearningové webové aplikace pro projekt Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.09.2018 13:40:12
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
po objednání realizace interaktivního katalogu pro odbornou veřejnost ze strany Zadavatele bude následně Dodavateli zprostředkován kontakt na relevantní odborníky v oboru sladkovodní akvakultury, tj. odborníky na chov ryb, výstavbu sádků včetně technické realizace, péče o rybníky, tuzemské i evropské dotační programy určené pro chovatele a prodejce ryb apod. Spolu s těmito odborníky pak bude Dodavatel plnit obsah interaktivního katalogu, respektive na základě jimi podaných informací.

Co se týká časové náročnosti, je na Dodavateli a na jeho schopnostech v jakém časovém rozmezí je pro něj reálné zpracovat požadované plnění.

S pozdravem

Mgr. BcA. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.

Původní zpráva

Datum 11.09.2018 14:06:12
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

v části "interaktivní katalog pro odbornou veřejnost" je následující požadavek: "Naplnění obsahu = postupy, otázky a odpovědi (min. 50), databáze subjektů (min. 200). Obsah bude zajišťovat dodavatel ve spolupráci s relevantními odborníky. Ze strany zadavatele budou poskytnuty pouze kontakty." Prosím o přesnější vysvětlení, co se od dodavatele očekává a jaký je předpokládaný objem a časová náročnost práce.

Děkuji předem za vysvětlení.
S pozdravem

Roman Caha