Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Tvorba webových stránek a elearningové webové aplikace pro projekt Ryba na talíř pro roky 2018 a 2019
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.09.2018 09:40:32
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
níže naleznete odpovědi na Vámi položené otázky.

- Omlouváme se za vzniklou chybu v katalogovém listu a samozřejmě je platné, co je napsáno ve Výzvě, tj. jediným hodnotícím kritériem je nabídková cena.

- Co se týká interaktivního katalogu, forma komunikace s odborníky, na něž bude zprostředkován kontakt je na Dodavateli. Může si zvolit s nimi osobní schůzky, mailovou či jinou komunikaci. Samotné otázky bude definovat Dodavatel ve spolupráci se Zadavatelem a na základě informací, jež mu budou poskytnuty ze strany relevantních odborníků.

- Ano, součástí je také tvorba kurzů: školící materiály zmiňované v zadávací dokumentaci je myšlen právě obsah těchto školících kurzů a nikoliv školící materiály pro zadávání kurzů.

Děkuji Vám a přeji hezký zbytek dne.

S pozdravem

Mgr. BcA. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.

Původní zpráva

Datum 18.09.2018 15:33:47
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Vzhledem k nejasnostem v zadávací dokumentace bych vás tímto chtěl požádat o doplnění či vysvětlení.

- Ve výzvě VZ je jako jediné hodnotící kritérium nabídková cena, v katalogovém listu je ale zmíněno, že součástí hodnocení VZ je také návrh wireframe, což je v rozporu s výzvou VZ.

- Prosím o bližší specifikaci formy interaktivního katalogu pro odbornou veřejnost. Je pouze řečeno, že Dodavatel bude komunikovat s určitými subjekty, ale zcela je opominuta forma. Dále je zmíněno, že budou poskytnuty pouze kontakty. Samotné otázky si bude Dodavatel definovat sám?

- Součástí dodávky webové aplikace pro vytváření kurzů je také tvorba těchto kurzů nebo pouze školící materiály pro ty, kteří kurzy budou zadávat?

Děkuji