Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Tvorba dvou informačních videí k tématu resortu zemědělství
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.06.2019 13:06:25
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
zde jsou odpovědi na Vaše doplňující dotazy:

1) Ještě jednou jsem to překontroloval a technické podmínky jsou jako příloha č. 2 ve formátu PDF plně dostupné a funkční. Jedná se o samostatný soubor zde na E-ZAKu v kategorii Zadávací dokumentace. Spolu s dalšími přílohami nebyl soubor součástí emailem zasílané Výzvy k podání nabídek, a to vzhledem ke své velikosti.

2) Ano, jedná se o části, které píšete. Tj. např. změna hudby, titulků, výměna pořadí jednotlivých záběrů apod. Pokud video bude obsahovat všechny záběry komodit dle požadavků stanovených ve Výzvě, nebude se v rámci úprav Předmětu již jednat o dotočení nových záběrů ani podobné rozsáhlé změny. Dotočení nových záběrů tedy Zadavatel bude požadovat pouze v případě, že nějaké záběry požadovaných komodit by v Předmětu v jeho předané podobě absentovaly, nebo v případě, že by některé záběry nesplňovaly Technické podmínky jak jsou specifikovány v příloze č. 2 Výzvy. Pokud však video bude splňovat technické podmínky a zároveň bude splňovat všechny požadavky ve Výzvě, nemůže Zadavatel žádat dotáčení nových záběrů či přetáčení stávajících. Může se po předchozí dohodě s Dodavatelem domluvit na jejich výměně za jiné Dodavatelem natočené záběry, v takovém případě je tato změna předmětem dohody smluvních stran.

3) Předložit návrh animovaného spotu Zadavatel vylučuje. Je preferován spot natočený klasickou metodou časosběrných záběrů v "živém" prostředí (tj. pole, vinařství, statek apod.)

4) Video Ryba na talíř bylo vytvořeno ze záběru z videobank, což je vidět také na rozdílné světlosti jednotlivých záběrů, a tak není vhodným příkladem pro podmínky této VZ. V rámci posouzení inovativnosti scénáře bude Zadavatel hodnotit především nápaditost – inovativní nápady týkající se nových možností záběrů, které videa ozvláštní a učiní je zajímavější a lákavější pro návštěvníka výstav a veletrhů ke shlédnutí. Může se jednat o záběry typu, jež obsahuje série minidokumentů "Zemědělci, kteří se vydali ekologickou cestou", nicméně nápaditost a inovativnost nových zajímavých záběrů bude v rámci posuzování nabídek hodnocena pozitivněji.

S pozdravem

Mgr. BcA. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.

Původní zpráva

Datum 19.06.2019 23:52:42
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den, žádám o poskytnutí těchto dodatečných informací k veřejné zakázce: 1) V dokumentu Výzva podepsaná se uvádí, že součástí zadávací dokumentace VZ je také příloha č.2 Technické podmínky - tento soubor ale dokumentace VZ neobsahuje. Můžete jej prosím doplnit? 2) v návrhu smlouvy je v části Reklamace, pokuty uvedeno "Objednatel je oprávněn zaslat Dodavateli žádost o úpravu Předmětu. Žádost musí obsahovat přesnou a konkrétní specifikaci, co si přeje Objednatel na Předmětu upravit a jakým způsobem. V takovém případě má Dodavatel maximálně 20 kalendářních dnů na úpravu Předmětu v souladu s požadavky Objednatele." Můžete prosím přesněji specifikovat o jaké úpravy Předmětu by se mělo jednat a kterých oblastí by se měly dotýkat (postprodukce, hudba, střih, titulky...)? Tak, jak je to uvedeno ve smlouvě, by bylo teoreticky možné požadovat i totální přepracování odevzdaného díla... 3) preferuje zadavatel nějaké filmové techniky, nebo naopak některé z návrhu zpracování vylučuje? Je např. možné předložit návrh animovaného spotu? 4) Jedno z hledisek pro posouzení kvality scénáře spotu je jeho "inovativnost". Ve vztahu k jakému typu videí jej zadavatel vztahuje? Je záměrem být inovativní ve vztahu k dosavadní videoprezentaci MZe ČR? Máme na mysli, zda jsou jako "klasická" nebo "inovativní" posuzována např. videa na youtube kanálu MZe ČR (ilustrativně třeba Ryba na talíři - https://www.youtube.com/watch?v=5_92_jsJ1II ). Děkujeme za upřesnění.