Dobrý den,
měli bychom pár dotazů ohledně zadávacího řízení:
1. Prosíme o sdělení jaké je kompletní vybavení foodtrucku - hlavně nám jde o spotřebiče, díky kterým si lze představit složitost/jednoduchost realizace receptů.
2. V bodě II. kvalifikační kritéria je požadavek na prokázání dvou referenčních akcí obdobného typu (škola profesionálních kuchařů). Jedná se o reference agentury nebo reference kuchaře, který bude personálně obsazen?
3. Při výuce ve školách musí při učení ve školách být přítomný promo team nebo se jedná pouze o zaslání materiálů k výukové hodině, kterou si pak škola svépomocí zrealizuje? (v minulosti, tak bylo)
4. Nikde jsme nenašli informaci o doprovodném vozidle, které bude jezdit s foodtruckem - počítá se s tím, že to bude pokaždé dodávka? Předpokládáme, že ve foodtrucku jsou pouze tři místa na jízdu a tým se skládá za 4 lidí.
5. Součástí koupě audiovizuální techniky je i stativ na kterém bude obrazovka umístěna? Toto vaření má být nahráváno nebo pouze přenášeno na obrazovku?
6. Škola vaření pro profesionály je stanovena na 4 kurzy ročně, to znamená 8 celkem. V Katalogovém listu jsou uvedeny pouze 4 předpokládané jednotky. Znamená to, že v roce 2019 se už s žádným kurzem nepočítá?
7. V případě vícedenních akcí (s ubytováním) se hradí uplynutý čas po akci jakým způsobem? Dle 1/2 hodinových sazeb?
8. V případě vícedenní akce, kdy je food truck připojen a zastavěn jinými stánky se nákup čerstvých surovin provádí jakým způsobem? Lze využít doprovodné vozidlo viz. dotaz č. 4.
9. Kurzy vaření lze pořádat kdekoliv po republice nebo je na agentuře jaké místo pro kurzy zvolí?
10. Při ochutnávce v obchodních centrech si nejsme jisti tím, zda bude možné tepelně upravovat ryby (smažit, vařit, apod.) v prostoru centra. Lze na tuto propagaci mít přistavený foodtruck, kde se jednotlivé ochutnávky uvaří a pak se rozdají v centru? Díky hygieně je potřeba mít k dispozici kuchyň.
Děkujeme za odpověď a jsme s pozdravem,
za tým Media Age
David Blažek
|