Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Realizace kontaktních a doplňkových akcí za účelem informovanosti široké veřejnosti a prezentace v otázce sladkovodní akvakultury pro roky 2019 a 2020
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 19.08.2019 17:59:36
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
v přiloženém souboru naleznete odpovědi na Vaši žádost o doplňující informace.

S pozdravem

Adam Homolka
ZSMZe s.p.o.


Přílohy
- odpověď.docx (16.18 KB)

Původní zpráva

Datum 14.08.2019 15:30:58
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

měli bychom pár dotazů ohledně zadávacího řízení:

1. Prosíme o sdělení jaké je kompletní vybavení foodtrucku - hlavně nám jde o spotřebiče, díky kterým si lze představit složitost/jednoduchost realizace receptů.
2. V bodě II. kvalifikační kritéria je požadavek na prokázání dvou referenčních akcí obdobného typu (škola profesionálních kuchařů). Jedná se o reference agentury nebo reference kuchaře, který bude personálně obsazen?
3. Při výuce ve školách musí při učení ve školách být přítomný promo team nebo se jedná pouze o zaslání materiálů k výukové hodině, kterou si pak škola svépomocí zrealizuje? (v minulosti, tak bylo)
4. Nikde jsme nenašli informaci o doprovodném vozidle, které bude jezdit s foodtruckem - počítá se s tím, že to bude pokaždé dodávka? Předpokládáme, že ve foodtrucku jsou pouze tři místa na jízdu a tým se skládá za 4 lidí.
5. Součástí koupě audiovizuální techniky je i stativ na kterém bude obrazovka umístěna? Toto vaření má být nahráváno nebo pouze přenášeno na obrazovku?
6. Škola vaření pro profesionály je stanovena na 4 kurzy ročně, to znamená 8 celkem. V Katalogovém listu jsou uvedeny pouze 4 předpokládané jednotky. Znamená to, že v roce 2019 se už s žádným kurzem nepočítá?
7. V případě vícedenních akcí (s ubytováním) se hradí uplynutý čas po akci jakým způsobem? Dle 1/2 hodinových sazeb?
8. V případě vícedenní akce, kdy je food truck připojen a zastavěn jinými stánky se nákup čerstvých surovin provádí jakým způsobem? Lze využít doprovodné vozidlo viz. dotaz č. 4.
9. Kurzy vaření lze pořádat kdekoliv po republice nebo je na agentuře jaké místo pro kurzy zvolí?
10. Při ochutnávce v obchodních centrech si nejsme jisti tím, zda bude možné tepelně upravovat ryby (smažit, vařit, apod.) v prostoru centra. Lze na tuto propagaci mít přistavený foodtruck, kde se jednotlivé ochutnávky uvaří a pak se rozdají v centru? Díky hygieně je potřeba mít k dispozici kuchyň.

Děkujeme za odpověď a jsme s pozdravem,

za tým Media Age

David Blažek