Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Projektová činnost pro rekonstrukci střešního pláště budovy Jiráskova 1320, Rychnov n. Kn.
Odesílatel Iva Kocourková
Organizace odesílatele Česká republika - Ministerstvo zemědělství [IČO: 00020478]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 31.03.2016 09:07:39
Předmět Dodatečné informace č. 1

Zadavatel dne 30. 3. 2016 obdržel žádost o dodatečné informace k výše uvedené veřejné zakázce. Na zaslaný dotaz zadavatel poskytuje níže uvedenou odpověď.

Dotaz
Přílohou vzoru SoD je Prohlášení autora a výhradní bezúplatná licenční smlouva pro užití v neomezeném rozsahu, která se evidentně týká jiné zakázky. Domníváme se, že tato příloha s předmětem zakázky nesouvisí.

Odpověď
Příloha "Prohlášení autora a výhradní bezúplatná licenční smlouva pro užití v neomezeném rozsahu" se zakázkou souvisí, administrativním pochybením ovšem došlo k uvedení jiného názvu zakázky. Uchazeči jsou oprávněni název veřejné zakázky "Kompletní výměna dvou výtahů včetně technické dokumentace v budově Ministerstva zemědělství, ulice Tvardkova 1191, 562 01 Ústí nad Orlicí" uvedený v textu prohlášení změnit na název zakázky "Projektová činnost pro rekonstrukci střešního pláště budovy Jiráskova 1320, Rychnov n. Kn.". V případě, že uchazeč ve své nabídce předloží návrh smlouvy o dílo s prohlášením autora k zakázce "Kompletní výměna dvou výtahů včetně technické dokumentace v budově Ministerstva zemědělství, ulice Tvardkova 1191, 562 01 Ústí nad Orlicí", nebude to důvodem pro vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. Název zakázky v prohlášení autora bude opraven před podpisem smlouvy o dílo s vítězným uchazečem.