Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zajištění telekomunikačních služeb a internetového připojení Zařízení služeb MZe s.p.o. do konce roku 2022
Odesílatel Adam Homolka
Organizace odesílatele Zařízení služeb MZe s.p.o. [IČO: 71294295]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 11.12.2020 12:02:32
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
- v části 1.3.1. se nemá na mysli samostatná služba, nýbrž tato je součástí hlavního (neomezeného) tarifu. Jedná se o přesnější technickou specifikaci požadovaných součástí tarifu.

- hlasový tarif bez volných minut a SMS, tedy druhý poptávaný mimo hlavního (neomezeného) tarifu, je z cenového hlediska definován v části 1.1.1. přílohy č. 1 smlouvy, takto: "Poskytovatel bude poskytovat hlasový tarif bez volných minut a SMS, v jehož rámci se nepřipouští žádné volné minuty ani volné SMS či jiné volné jednotky pro SIM karty ZS MZE bude hradit pouze rozsah poskytnutých služeb oceněných jednotkovými cenami příslušné služby + měsíční paušální poplatek spojený s tarifem v maximální výši 1,- Kč bez DPH za 1 SIM kartu." Pro upřesnění je tento tarif Zadavatelem určen pro telefon užívaný na bankovní potvrzení a další služby spojené s bankou.

- jednotkové ceny nad rámec tarifu za volání a SMS se řídí dle aktuálního ceníku Vaší společnosti. Katalogový list je skutečně dimenzován pouze na požadované služby v rámci neomezeného tarifu a na poptávané internetové připojení, a pouze ty jsou předmětem hodnocení VZ.

S pozdravem

Mgr. Adam Homolka
Zařízení služeb MZe s.p.o.

Původní zpráva

Datum 08.12.2020 10:28:37
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

zasíláme dodatečné dotazy k zadávací dokumentaci.

Děkujeme za odpověď.

• Zadavatel v bodě 1.2. písmeno a) Výzvy uvádí informaci, že jeden tarif bude obsahovat neomezené volání a SMS do všech sítí a také 10GB dat.
Nicméně v Příloze č.1 bodě 1.3.1. Smlouvy je uveden požadavek na tento tarif samostatně, tedy ne ve spojení s neomezeným tarifem a navíc není zmíněn ani v bodě 1.1.2. Jeden z potenciálních uchazečů si dovoluje požádat o upřesnění, zda má být datový balíček nedílnou součástí neomezeného tarifu či zda má být nabízen samostatně.

• Zadavatel v odpovědi na dotaz č.1 uvádí, že za Ceník služeb se považuje „Katalogový list“. Jeden z potenciálních uchazečů si dovoluje upozornit, že tento Katalogový list neobsahuje všechny poptávané služby, dle Výzvy a Přílohy č.1 Smlouvy. Chybí zde například hlasový tarif bez volných minut či SMS a jednotkové ceny nad rámec tarifu za volání a SMS. Zároveň zde není uveden ani výše zmíněný datový tarif 10GB apod. Dovolujeme si tímto zadavatele požádat o doplnění všech požadovaných položek, jelikož bez kompletního seznamu není možné nabídku transparentně vyhodnotit. Děkujeme

Vzhledem k charakteru dotazů žádáme zadavatele o prodloužení doby pro podání nabídky.