Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Poskytování internetových a fixních hlasových služeb
Odesílatel Jana Danysová
Organizace odesílatele Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v. v. i. [IČO: 00020702]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.03.2021 14:28:27
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
k Vašim dotazům sdělujeme následující:
1. Zadavatel požaduje čestné prohlášení, z něhož vyplývá závazek poddodavatele včetně uvedení časového rozsahu v hodinách za kalendářní rok. S takovým požadavkem jsem se u daného typu služby (pronájem konektivity) nesetkal. Je si zadavatel jistý tímto požadavkem?
Zadavatel se omlouvá, tato formulace se do zadávací dokumentace dostala nedopatřením. Zadavatel požaduje čestné prohlášení, z něhož vyplývá závazek poddodavatele k poskytnutí plnění určeného v rámci této veřejné zakázky malého rozsahu uchazečem vůči zadavatele. Zadavatel požaduje uvedení podílu poddodavatele na plnění zakázky v procentech (z celkového objemu).

2. Zadavatel omezuje využití poddodavatele na 25% z celého objemu plnění. V rámci dodržení SLA a zajištění připojení buď primární nebo záložní linky vždy poddodavatelem, by dávalo smysl omezit plnění na 50%. Změní zadavatel omezení plnění poddodavatelem na 50%?
Zadavatel se s ohledem na možná technická řešení rozhodl změnit podmínku zadávací dokumentace v této části a omezuje plnění poddodavatelem na 50 % z celkového objemu zakázky.

S pozdravem


Přílohy
- vysvětlení zadávací dokumentace_sign.pdf (229.87 KB)