Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Pojištění vozidel v resortu MZe
Odesílatel Romana Polanecká
Organizace odesílatele Česká republika - Ministerstvo zemědělství [IČO: 00020478]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.09.2022 15:31:36
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Vážení,

v příloze si Vám jménem zadavatele dovoluji zaslat Vysvětlení/Změnu zadávací dokumentace č. 3, kterým odpovídá zadavatel na Žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace.

V souvislosti s tímto vysvětlením ZD č. 3 byla aktualizována původní příloha ZD s názvem: „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena“.
Tato příloha je nahrazena aktualizovanou verzí bez revizí s názvem: „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_Final“
Zároveň zadavatel předkládá verzi s vyznačenými úpravami s názvem „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_s revizemi“, a to pro přehlednost doplněných nebo změněných údajů vozidel.
Zadavatel v tabulce „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_final“ neodstranil vozidla, která byla prodána, resp. jsou v likvidaci v rámci pojistné události, a tedy nepřečísloval pořadová čísla vozidel, a to z důvodu zamezení chybovosti a zajištění přehlednosti tohoto seznamu. Přečíslování by mohlo potenciálně vést k problémovému přiřazení upravovaných údajů v rámci již předpřipraveného nacenění jednotlivých uchazečů. Uchazeč tedy u takto (přeškrtnutých) označených vozidel nebude uvádět cenu za povinné ručení, havarijní pojištění, ani doplňková pojištění. Jedná se o vozidla s pořadovými čísly 246, 2972, 2993 a 4632.

Výše zmíněné dokumenty zasíláme přílohou této zprávy.

Zároveň byla příloha s názvem: „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena“ nahrazena pod záložkou „Zadávací dokumentace“ na hlavní stránce veřejné zakázky přílohou „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_Final“. Zároveň byla příloha s názvem „Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_s revizemi“ do této záložky „Zadávací dokumentace doplněna. Veškeré dokumenty uveřejněné pod záložkou „Zádavací dokumentace“ jsou tedy aktuální a platné. Při přípravě případné nabídky v rámci zadávacího řízení proto prosím vycházejte z těchto aktuálních podkladů k veřejné zakázce.

S ohledem na charakter vysvětlení zadávací dokumentace se zadavatel rozhodl prodloužit lhůtu pro podání nabídek o celou svou původní délku. Nabídky je tak možné podat do 27. 9. 2022 do 11:00 hodin.

S pozdravem,
Ing. Romana Polanecká
oddělení veřejných zakázek


Přílohy
- Vysvětlení ZD č. 3 - odpovědi_finalpodpis.pdf (629.98 KB)
- Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_Final.xlsx (988.85 KB)
- Priloha c. 1 ZD_Seznam vozidel zadavatele, nabidkova cena_úprava dle vysv. č. 3_s revizemi.xlsx (991.43 KB)