Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Formulář navazuje na/opravuje formulář: E01: Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Na formulář navazují (popř. ho opravují) formuláře:



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Realizace expozice Dětská gastronomická herna
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka expozice „Dětská gastronomická herna“ včetně dodávky a instalace technologické části včetně AV techniky, dodávky konstrukčních prací na základě projektové dokumentace a včetně dodávky vybavení a výstavních předmětů nespadajících do kategorie předmětů sbírkové povahy a rovněž dodávka lektorských programů pro děti mateřských škol (3 – 6 let a základních škol (7 – 12 let).

Projekt expozice „Dětská gastronomická herna“ je koncipován jako průřezový pohled na gastronomii, její historii a současnost, především z hlediska české rodiny, národní kuchyně a gastronomické kultury, typických potravinářských produktů a jejich využití a kvality. Cílovými skupinami jsou děti předškolního a školního věku a jejich rodiče. Interaktivní expozici tvoří jednotlivé tematické okruhy, zpracované s ohledem na pochopení a zaujetí dětského návštěvníka pohádkovou a hravou formou s co největším zapojením dětských aktivit. Zároveň přináší nové informace a příležitost k aktivitě i pro dospělého návštěvníka.

„Dětská gastronomická herna“ propojuje prvky muzejní expozice i prvky dětské herny a rodičům i dětem nabízí myšlenku, že gastronomie a rodinná kuchyně mohou být prostorem pro zapojení dětí a jejich společnou aktivitu s rodiči. Využívá kombinaci grafických panelů, interaktivní AV techniky (včetně videomappingu), prostorů pro dětskou tematickou aktivitu a hru vybavených hračkami/maketami produktů a kuchyňského vybavení, vestavěných a volných vitrín se sbírkovými i nesbírkovými exponáty a také množství reálných malých i velkých kuchyňských předmětů.
Prostor „Dětské gastronomické herny“ se nachází ve 4. NP západního křídla budovy NZM Praha na ploše zhruba 420 m2 a prosklenou stěnou navazuje na sousední expozici „Gastronomie“ s gastronomickým studiem.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Nabídky je možno podávat poštou nebo osobně na místě pro předávání Nabídek na adrese: AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, Vinohradská 404/19, 120 00 Praha 2, v pracovní dny od 9.00 do 16.00 hodin, nejpozději však do konce lhůty pro podávání Nabídek („Lhůta“).
Kontakt: tel: +420 224 283 733
email: zakazky@akjsn.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: výzvou / uveřejněním
Datum předložení nabídky: 10.04.2017 13:00
Datum zahájení: 27.01.2017 16:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: