Veřejná zakázka: Realizace expozice Dětská gastronomická herna

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 8124
Systémové číslo: P17V00000073
Evidenční číslo zadavatele: NZM/2017/167; 15-P-2017
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2016-007653
Datum zahájení: 27.01.2017
Nabídku podat do: 18.04.2017 13:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Realizace expozice Dětská gastronomická herna
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka expozice „Dětská gastronomická herna“ včetně dodávky a instalace technologické části včetně AV techniky, dodávky konstrukčních prací na základě projektové dokumentace a včetně dodávky vybavení a výstavních předmětů nespadajících do kategorie předmětů sbírkové povahy a rovněž dodávka lektorských programů pro děti mateřských škol (3 – 6 let a základních škol (7 – 12 let).

Projekt expozice „Dětská gastronomická herna“ je koncipován jako průřezový pohled na gastronomii, její historii a současnost, především z hlediska české rodiny, národní kuchyně a gastronomické kultury, typických potravinářských produktů a jejich využití a kvality. Cílovými skupinami jsou děti předškolního a školního věku a jejich rodiče. Interaktivní expozici tvoří jednotlivé tematické okruhy, zpracované s ohledem na pochopení a zaujetí dětského návštěvníka pohádkovou a hravou formou s co největším zapojením dětských aktivit. Zároveň přináší nové informace a příležitost k aktivitě i pro dospělého návštěvníka.

„Dětská gastronomická herna“ propojuje prvky muzejní expozice i prvky dětské herny a rodičům i dětem nabízí myšlenku, že gastronomie a rodinná kuchyně mohou být prostorem pro zapojení dětí a jejich společnou aktivitu s rodiči. Využívá kombinaci grafických panelů, interaktivní AV techniky (včetně videomappingu), prostorů pro dětskou tematickou aktivitu a hru vybavených hračkami/maketami produktů a kuchyňského vybavení, vestavěných a volných vitrín se sbírkovými i nesbírkovými exponáty a také množství reálných malých i velkých kuchyňských předmětů.
Prostor „Dětské gastronomické herny“ se nachází ve 4. NP západního křídla budovy NZM Praha na ploše zhruba 420 m2 a prosklenou stěnou navazuje na sousední expozici „Gastronomie“ s gastronomickým studiem.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 3 000 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Národní zemědělské muzeum, s.p.o.
  • IČO: 75075741
  • Poštovní adresa:
    Kostelní 1300/44
    17000 Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 513154

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Nabídky je možno podávat poštou nebo osobně na místě pro předávání Nabídek na adrese: AK Janstová, Smetana & Nevečeřal, Vinohradská 404/19, 120 00 Praha 2, v pracovní dny od 9.00 do 16.00 hodin, nejpozději však do konce lhůty pro podávání Nabídek („Lhůta“).

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky