Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rekonstrukce Bystřice v Teplicích (předběžná tržní konzultace)
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: JEDNÁ SE O PŘEDBĚŽNOU TRŽNÍ KONZULTACI, NIKOLIV O ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ. VÝŠE UVEDENOU LHŮTOU PRO VYJÁDŘENÍ PŘEDBĚŽNÉHO ZÁJMU SE ROZUMÍ LHŮTA, PO KTEROU LZE VYPLNIT DÁLE SPECIFIKOVANÝ DOTAZNÍK.

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávajícího nevyhovujícího profilu potoka Bystřice ve městě Teplice do bezpečného a provozuschopného stavu a s tím spojené přidružené rekonstrukce povrchu a veřejného osvětlení.

Zadavatel se rozhodl provést předběžnou tržní konzultaci ve smyslu § 33 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů za účelem přípravy vhodných zadávacích podmínek předmětné veřejné zakázky.

Předběžné tržní konzultace se může účastnit neomezený okruh dodavatelů prostřednictvím vyplnění dotazníku na následující adrese:

https://forms.gle/mndPEWdNCx827Exx9

Dotazník lze vyplnit nejpozději do 17. 8. 2020.

Zadavatel si vyhrazuje možnost změny lhůty pro vyplnění dotazníku. Zadavatel si dále vyhrazuje možnost konání dalšího kola předběžné tržní konzultace, a to zejména s dodavateli, kteří dotazník vyplnili.

Podklady k předběžné tržní konzultaci (projektová dokumentace pro provádění stavby a soupis prací s výkazem výměr) jsou dostupné níže v záložce "Veřejné dokumenty". Dne 5. 8. 2020 byl v reakci na připomínku jednoho z dodavatelů uveřejněn též souhrn znění otázek dotazníku sloužící jako podklad pro účast na předběžné tržní konzultaci.

Níže uvedená předpokládaná hodnota veřejné zakázky se může změnit.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Předběžné tržní konzultace se může účastnit neomezený okruh dodavatelů prostřednictvím vyplnění dotazníku na následující adrese:

https://forms.gle/mndPEWdNCx827Exx9

Dotazník lze vyplnit nejpozději do 17. 8. 2020.
Kontakt: Karo, Lašmanský & Partners s.r.o., advokátní kancelář

JUDr. Filip Svoboda
e-mail: filip.svoboda@karolas.cz
tel: +420 774 068 596
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Postup zadání: jiný
Datum pro předběžný zájem: 17.08.2020 23:59
Datum pro žádosti o účast:
Datum pro předběžné nabídky:
Datum předložení nabídky:
Datum zahájení: 03.08.2020 08:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: