Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Objekty Z3, víceúčelový objekt, oprava + rekonstrukce garáží dopravy
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace akce Objekty Z3, víceúčelový objekt, oprava + rekonstrukce garáží dopravy, která se skládá ze 3 akcí.
1) Akce "Objekty Z3, víceúčelový objekt povodňového dvora Z3 - hala, sklad, nástrojárna" prezentuje výstavbu nového objektu víceúčelové haly v prostoru povodňového dvora závodu v Jablonci nad Nisou.
Víceúčelový objekt obsahuje halu s autodílnou se dvěma stáními pro nákladní vozidla; dále je navržen sklad pro mechanizaci a příslušenství (pluhy, frézy, štěpkovače apod.), dílna pro provádění drobných zámečnických a nástrojářských prací v rámci běžné údržby, dále sklad materiálu a náhradních dílů, sociální zařízení pro max. 6 pracovníků, kuchyňka a úklidová komora. Tvar objektu je navržen jako přízemní, dvoulodní s rozdílnou výškou jednotlivých částí; tím je dán i tvar sedlového zastřešení z dřevěných vazníků na tradičních svislých zděných konstrukcích zpevněných a prostorově ztužených železobetonovými věnci.
2) Akce "Objekty závodu Jablonec nad Nisou, oprava garáží dopravy" řeší celkovou opravu stávajících objektů spočívající v opravě hydroizolací, v podřezávce zdiva s dodatečným vložením izolace, v opravě povrchu betonového soklu, opravě dilatace a vnitřních omítek, v obnově výmaleb interiéru, v obnově antikorozních nátěrů vstupních a vnitřních ocelových dveří, ve výměně části střešní krytiny z vlnitého plechu a opravě elektroinstalace.
3) Akce "Objekty závodu Jablonec nad Nisou, rekonstrukce garáží dopravy" řeší zateplení obvodového pláště a střešního pláště, výměnu stávajících dřevěných oken za nová plastová, výměnu stávajících 4 ks garážových vrat za sekční, nové provedení klempířských prvků střešního pláště, instalaci nových hromosvodů, izolaci vnitřních rozvodů ústředního vytápění, instalaci zimního vyhřívání odvodňovacího žlabu a instalaci nové uzamykatelné rolovací mříže.
Bližší specifikace viz projektová dokumentace a smlouva o dílo.

Prohlídka místa budoucího plnění se koná dne 19. 02. 2021 od 10:00 hodin. Sraz účastníků je na parkovišti před budovou ředitelství závodu Jablonec nad Nisou, adresa: Želivského 5, 466 05 Jablonec nad Nisou.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.eagri.cz)
Kontakt: Veškerá komunikace mezi zadavatelem a účastníky zadávacího řízení bude probíhat písemně v elektronické formě prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK na adrese: https://zakazky.eagri.cz/profile_display_1804.html
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: výzvou / uveřejněním
Datum předložení nabídky: 30.03.2021 10:00
Datum zahájení: 12.02.2021 13:09
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: