Veřejná zakázka: Opatření na vodních tocích Kösseinu a Reslavě pro zmírnění problematiky rtuti na vodní nádrži Skalka, CZ - Studie analýza rizik

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 11829
Systémové číslo: P18V00001642
Datum zahájení: 16.11.2018
Nabídku podat do: 03.12.2018 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Opatření na vodních tocích Kösseinu a Reslavě pro zmírnění problematiky rtuti na vodní nádrži Skalka, CZ - Studie analýza rizik
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
CÍL PROJEKTU
Smyslem projektu je navázat na již proběhlý projekt „Rtuť na přítoku do VD Skalka, vyhodnocení a návrhy opatření“, realizovaný v rámci operačního programu přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika – Bavorsko 2007 – 2013 z Evropského fondu pro regionální rozvoj ERDF. Tento projekt byl na české straně realizován jako studie proveditelnosti (Aquatest, a. s., srpen 2011). Na bavorské straně byla realizována studie hodnotící stávající stav včetně návrhu opatření (Dr. G. Pedall Ingenieurbüro GmbH, říjen 2011).
ČESKÁ ČÁST PROJEKTU – PŘEDMĚT VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ
Česká část projektu bude spočívat v realizaci rizikové analýzy. Riziková analýza bude výchozím podkladem pro realizaci opatření na bavorské straně. Technická nebo sanační opatření na české straně se nepředpokládají, neboť v souladu se studií z roku 2011 nelze uvažovat o sanaci kontaminace rtutí na české straně do doby, než bude dosažen nule se blížící přítok rtuti ve všech matricích z Bavorska.
Zájmovým územím analýzy rizik je plocha vodní nádrže Skalka, břehové partie do vzdálenosti 50 m od hladiny neovladatelného ochranného prostoru a řek Ohře a Reslava na území České republiky nad vodním dílem Skalka. Dále pak řeka Ohře bezprostředně pod vodním dílem Skalka (max. 500 m).
Sledovaným rizikem analýzy je rtuť, sloučeniny rtuti a její metabolity. Vyhodnocena budou zdravotní a ekologická rizika rtuti, sloučenin rtuti a jejích metabolitů.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 810 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Povodí Ohře, státní podnik
  • IČO: 70889988
  • Poštovní adresa:
    Bezručova 4219, 430 03 Chomutov
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 514443

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Povodí Ohře s.p.
Bezručova 4219
430 03 Chomutov

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky