Veřejná zakázka: Úprava napájení stanic 2018 (Blackout)

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 11879
Systémové číslo: P18V00001692
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 17.10.2018
Nabídku podat do: 01.11.2018 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Úprava napájení stanic 2018 (Blackout)
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Realizace bude rozdělena do čtyř jednotlivých stavebních objektů. Bude požadováno zajištění energetické autonomie při výpadku napájení ze sítě pro tyto čtyři lokality: Jirkov – skluz, LG Teplička, LG Ostrov a LG Louny.
Pro optimální dispečerské řízení je nutno doplnit energetické zálohování výše zmíněných lokalit. Předpokládá se, energetická záloha všech lokalit bude řešena shodně instalací 180 W fotovoltaického panelu a dalších komponentů pro řízené nabíjení baterie. Systém fotovoltaického panelu bude zabezpečen proti odcizení včetně signalizace při odcizení panelu s dálkovým přenosem na do systému VHD, viz popis jednotlivých lokalit.

Předmětem této veřejné zakázky je:
1. Zálohovaní přenosu při výpadku napájecího napětí retranslačního uzlu RTL MVE Jirkov-skluz, VT PPV.MVE Jirkov – skluz je komunikačním uzlem pro přenos dat na VHD z lokalit VD Jirkov, VN Březenec, MVE Skluz a LG Jirkov 1/13. Fotovoltaický panel bude umístěn na stávajícím 30m stožáru, který je vedle LMG.

2. Zálohovaní vybraných dat a přenosu při výpadku napájecího napětí stanice LG Teplička, VT Teplá.LG Teplička je významný profil pro měření přítoku do VD Březová, díky němuž v případě výpadku elektrické energie nepřijde VHD o možnost optimálně vyhodnotit a řídit manipulace na VD. Fotovoltaický panel bude umístěn na konstrukci, která bude na střeše budovy, nikoli na stávajícím stožáru, kde se nachází anténa pro komunikaci. Fotovoltaický panel bude zabezpečen proti odcizení elektronicky zavedením signálu do telemetrické stanice a následně přenosem do VHD. Energeticky zálohované veličiny budou vodní stav, srážky a odcizení panelu.

3. Zálohovaní vybraných dat a přenosu při výpadku napájecího napětí stanice LG Ostrov, VT Bystřice - LG Ostrov –VT Bystřice je nejvodnějším tokem na řece Ohři mezi profilem Drahovice a VD Nechranice. Pro odhad průběhu přítoku do VD Nechranice a pro jeho optimální řízení je nezbytné znát průtokový průběh na Bystřici. Fotovoltaický panel bude umístěn na stávajícím stožáru. Stožár bude opatřen ocelovým ježkem a žiletkovým ostnatým drátem proti odcizení fotovoltaického panelu. Fotovoltaický panel bude zabezpečen proti odcizení elektronicky zavedením signálu do telemetrické stanice a následně přenosem do VHD. Energeticky zálohované veličiny budou vodní stav a odcizení panelu.

4. Zálohovaní vybraných dat a přenosu při výpadku napájecího napětí stanice LG Louny, VT Ohře - LG Louny – Na dolní Ohři, na úseku dlouhém téměř 100 km, je v současné době energicky autonomní stanicí pouze stanice v Brozanech, závěrový profil řeky Ohře. LG Louny je druhým řídícím profilem pro manipulace na VD Nechranice, který ze studie vyšel jako nezbytný pro autonomní energetickou zálohu. LG Louny bude osazen Fotovoltaickým panelem, který bude umístěn na některém z objektů na pozemcích 200/1 a 200/2. Fotovoltaický panel bude zajištěn proti odcizení elektronicky (zavedením signálu do telemetrické stanice a následně přenosem do VHD) a mechanickým zajištěním proti odcizení. Energeticky zálohované veličiny budou vodní stav a odcizení panelu. V případě zamítavého stanoviska města, vybavit LMG akubaterií 100Ah.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: uveřejnění na profilu - zakázka malého rozsahu
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Zadavatel

  • Úřední název: Povodí Ohře, státní podnik
  • IČO: 70889988
  • Poštovní adresa:
    Bezručova 4219, 430 03 Chomutov
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 514443

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Bezručova 4219, 430 03 Chomutov

Kontakt

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky