Veřejná zakázka: „Oprava a rekonstrukce Šluknovského potoka v Císařském - III. etapa (u mandlu)“ - projektová dokumentace DSJ

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 13266
Systémové číslo: P19V00001308
Datum zahájení: 11.10.2019
Nabídku podat do: 29.10.2019 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: „Oprava a rekonstrukce Šluknovského potoka v Císařském - III. etapa (u mandlu)“ - projektová dokumentace DSJ
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro vydání společného územního a stavebního povolení v podrobnostech projektové dokumentace pro provádění stavby (DSJ) včetně dokladové části, soupisu prací a vyhodnocení potřeby zajištění koordinátora BOZP v přípravě a realizaci stavby.
pro akci:
„Oprava a rekonstrukce Šluknovského potoka v Císařském - III. etapa (u mandlu)“
(dále jen „Dílo“).
Autorský dozor bude řešen samostatně příkazní smlouvou.
Projektová dokumentace se bude týkat opravy a rekonstrukce Šluknovského potoka v Císařském - III. etapa (u mandlu). Rekonstrukce bude provedena pouze v úseků, kde bude zdivo nasucho zaměněno za zdivo na maltu cementovou, resp. za kamennou patku. V rámci PD bude posouzena stabilita dna, případně navrženy stabilizační prahy. Jejich množství bude upřesněno na základě hydrotechnických výpočtů.

Oprava se týká úseku dlouhého 593 m. Součástí je úprava z 80. let 20. st., kterou tvoří zdiva na MC a patky z lomového kamene. Výška zdiva se pohybuje od 1,0m do 1,8m. V daném úseku se nacházejí zvláště chránění živočichové. V PD bude posouzena stabilita zdí a dojde k upřesnění úseků určených k opravě. V soubězích s komunikacemi, přilehlými stavbami a vybranými nemovitostmi bude provedeno zdivo na maltu cementovou. Na úsecích, které není nutné stabilizovat kvůli okolním nemovitostem bude provedeno posouzení koryta z hlediska kapacity a stability dna a návrh případných úprav kritických úseků tak, aby došlo k citlivé úpravě celého úseku při zachování kontinuity v kapacitě a odolnosti koryta s navazující tratí. Vybouraný kámen z původních konstrukcí bude použit do základů a rubového zdiva.

Součástí plnění díla je také inženýrská činnost, která povede k zajištění dokladové části - tj. získání závazných stanovisek, stanovisek vlastníků veřejné dopravní a technické infrastruktury, rozhodnutí, vyjádření dotčených orgánů či získání dokladů o splnění požadavků podle jiných právních předpisů vydané příslušnými správními orgány nebo příslušnými osobami či dokumentace zpracované osobami oprávněnými podle jiných právních předpisů. Dále ostatních stanovisek, posudků, výsledků jednání, zápisů z výrobních výborů se zástupci objednatele.
Dále je součástí dokladové části tzv. majetkoprávní elaborát - souhlasy dotčených vlastníků nemovitostí s trvalým nebo dočasným záborem na vzorových formulářích, které poskytne objednatel. Nově musí být dle § 184a stavebního zákona souhlas s navrhovaným stavebním záměrem vyznačen na situačním výkresu projektové dokumentace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 703 446 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Povodí Ohře, státní podnik
  • IČO: 70889988
  • Poštovní adresa:
    Bezručova 4219, 430 03 Chomutov
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 514443

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Bezručova 4219, 430 03 Chomutov

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky