Veřejná zakázka: “PVN I - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty”- projektová dokumentace DPS a “PVN II - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty” projektová dokumentace DPS

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 13828
Systémové číslo: P20V00000278
Datum zahájení: 09.03.2020
Nabídku podat do: 24.03.2020 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: “PVN I - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty”- projektová dokumentace DPS a “PVN II - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty” projektová dokumentace DPS
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro vydání společného územního a stavebního povolení v podrobnostech projektové dokumentace pro provádění stavby (DSJ) včetně dokladové části, soupisu prací a vyhodnocení potřeby zajištění koordinátora BOZP v přípravě a realizaci stavby.

Projektová dokumentace se bude týkat akce :“ “PVN I - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty” a “PVN II - kalníkové, vzdušníkové a revizní šachty“.
Z důvodu prodloužení technické a provozní životnosti potrubí PVN bude provedena revize, popřípadě výměna stávajících šoupátkových uzávěrů, automatických vzdušníků, montážních vložek a zaslepovacích přírub revizních vlezů do potrubí PVN. U některých kombinovaných šachet bude provedena likvidace šoupat odkalení včetně potrubí odkalení, pokud je šachta umístěna na kopci a potrubí odkalení je vyvedeno volně do okolí šachty, bez možnosti odtoku vody do vodoteče.
Dále bude provedeno odstranění koroze z potrubí odkalení, vzdušníků, potrubí PVN, všech ocelových konstrukcí v šachtě a zhotovení nových protikorozních nátěrů s životností M (střední – min. 10 let) dle ČSN EN ISO 12944-5, odolávající klimatickým podmínkám v šachtách včetně možnosti trvalého výskytu vody. Příprava povrchu potrubí a ocelových konstrukcí bude dle technické specifikace nátěrového systému, zajišťující dostatečnou přilnavost na výše požadovanou životnost. Dodání a montáž nových těsnících prvků a spojovacího materiálu v provedení pozink, pevnostní třída 8.8.
V některých šachtách odkalení jsou netěsné prostupy (beton – potrubí), na potrubí PVN a potrubí odkalení a netěsné stěny šachty. Součástí bude i kontrola stávajících ucpávek a odstranění netěsností (např. bobtnající těsnící pas, pružný hydroizolační pas, bentonitový pásek aj.), provedení injektáže netěsných betonových stěn šachet.
Opravy v šachtách budou prováděny postupně po dohodě s provozovatelem, který zajistí vypuštění vody z potrubí PVN a ve spolupráci s VHD POH oznámí smluvním odběratelům přerušení odběru vody z opravované části potrubí PVN.
Projektová dokumentace bude členěna samostatně po jednotlivých šachtách, tj. bude obsahovat SO, PS a ZOV. Každá šachta bude mít vlastní složku, včetně MPV.

Rozsah oprav na odstaveném potrubním řadu musí být naplánovaný tak, aby bylo možné do 48 hodin, v případě poruchy (havárie - netěsnosti) na druhém provozovaném potrubním řadu, zprovoznit nouzově opravovaný potrubní řad, s tím, že budou např. kalníky, vzdušníky aj. dočasně uzavřeny (zaslepovací příruby, uzavření nových šoupátek, aj.). Po provedení opravy (havárie) na původním provozovaném potrubním řadu, bude tento potrubní řad uveden do trvalého provozu a na opravovaném potrubním řadu budou pokračovat opravy dle plánu

Součástí plnění díla je také inženýrská činnost, která povede k zajištění dokladové části - tj. získání závazných stanovisek, včetně zajištění stanovisek vlastníků pozemků potřebných k přístupu na jednotlivé lokality, stanovisek vlastníků veřejné dopravní a technické infrastruktury, rozhodnutí, vyjádření dotčených orgánů či získání dokladů o splnění požadavků podle jiných právních předpisů vydané příslušnými správními orgány nebo příslušnými osobami či dokumentace zpracované osobami oprávněnými podle jiných právních předpisů.

Dále je součástí dokladové části tzv. majetkoprávní elaborát - souhlasy dotčených vlastníků nemovitostí s trvalým nebo dočasným záborem na vzorových formulářích, které poskytne objednatel. Nově musí být dle § 184a stavebního zákona souhlas s navrhovaným stavebním záměrem vyznačen na situačním výkresu projektové dokumentace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 719 387 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Povodí Ohře, státní podnik
  • IČO: 70889988
  • Poštovní adresa:
    Bezručova 4219, 430 03 Chomutov
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 514443

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Bezručova 4219, 430 03 Chomutov

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky