Veřejná zakázka: Veřejná zakázka: EIS – ekonomický informační systém (předběžné tržní konzultace)

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Hodnocení
Probíhá vyhodnocování.
DBID: 17641
Systémové číslo: P22V00001265
Evidenční číslo zadavatele: 599180010
Datum zahájení: 28.12.2022
Nabídku podat do: 31.01.2023 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Veřejná zakázka: EIS – ekonomický informační systém (předběžné tržní konzultace)
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Toto oznámení se týká předběžných tržních konzultací ve smyslu § 33 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon").

Zadavatel má v úmyslu zahájit otevřené zadávací řízení podle § 56 zákona na veřejnou zakázku, jejímž předmětem plnění bude dodávka a implementace ekonomického informačního systému, včetně migrace stávajících vybraných dat, zákaznické konfigurace, napojení na ICT systémy zadavatele, školení uživatelů, a poskytování služeb servisu a rozvoje (dále jen "veřejná zakázka").

Účelem těchto předběžných tržních konzultací je získat od dodavatelů relevantní informace k požadavkům zadavatele na předmět plnění veřejné zakázky a ověření nastavení zadávacích podmínek veřejné zakázky tak, aby odpovídaly potřebám zadavatele a právním předpisům, ale současně aby odpovídaly také možnostem trhu s daným předmětem plnění veřejné zakázky.

Účelem těchto předběžných tržních konzultací je zároveň informování dodavatelů o záměrech a požadavcích zadavatele a jeho úmyslu zadat veřejnou zakázku.

Bližší informace včetně způsobu účasti na těchto předběžných tržních konzultacích a způsobu získání dalších podkladů jsou uvedeny v dokumentu s názvem "Výzva k účasti na předběžných tržních konzultacích" uveřejněném zde na profilu zadavatele v sekci "Zadávací dokumentace".

Zadavatel dodavatele výslovně upozorňuje na skutečnost, že přestože jsou tyto předběžné tržní konzultace zde v elektronickém nástroji administrativně vedeny jako tzv. veřejná zakázka malého rozsahu s uveřejněním výzvy, tak se nejedná o postup směřující k zadání jakékoliv veřejné zakázky malého rozsahu s uveřejněním výzvy, ale jedná se skutečně o předběžné tržní konzultace dle § 33 zákona.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Zadavatel

  • Úřední název: Povodí Labe, státní podnik
  • IČO: 70890005
  • Poštovní adresa:
    Hradec Králové - Slezské Předměstí
    Víta Nejedlého 951/8, PSČ 50003
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 519508

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Bližší informace včetně způsobu účasti na těchto předběžných tržních konzultacích a způsobu získání dalších podkladů jsou uvedeny v dokumentu s názvem "Výzva k účasti na předběžných tržních konzultacích" uveřejněném zde na profilu zadavatele v sekci "Zadávací dokumentace".

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy