Veřejná zakázka: Část 3 - Zajištění stanice LHS v sektoru S3

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 7973
Jedná se o část veřejné zakázky: Zajištění letecké hasičské služby (LHS) v letech 2017 - 2018 ve vymezených částech České republiky

Název a popis předmětu

  • Název: Část 3 - Zajištění stanice LHS v sektoru S3

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění dané části veřejné zakázky je zajištění letecké ochrany lesů před požáry v letech 2017-2018 ze stanice LHS umístěné v sektoru S3 (hranice sektoru jsou přesně vymezeny v zadávací dokumentaci, nachází se na území Jihočeského kraje, jihovýchodní části Plzeňského Kraje a západní části Kraje Vysočina). Plnění zahrnuje komplexní dodávku leteckých prací s veškerým potřebným pozemním zabezpečením:
• zřízení a provoz stanic LHS v sektoru S3 v režimu denní letové pohotovosti v Zadavatelem stanoveném období (zahrnuje např. nákup, dopravu a skladování pohonných hmot a hasebních látek, nájem letištních a manipulačních ploch, zajištění letecké techniky a příslušného leteckého personálu). Stanice LHS musí být vybavena 1 letadlem vhodným pro letecké hašení lesních požárů připraveným v pohotovosti pro případné nasazení. Pro účely této zakázky se letadlem rozumí pouze letoun (nikoli vrtulník).
• provádění hasebních letů letounem umístěným na stanici LHS na základě výzvy operačního střediska Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR a podle pokynů velitele zásahu. Letoun z dané stanice LHS bude primárně využit k hašení lesních požárů v rámci příslušného sektoru, ale může být využit k hašení požárů i v rámci celého území ČR zahrnutého do systému LHS (toto území je vymezeno v zadávací dokumentaci).

Předmět plnění musí být zajišťován v souladu se Směrnicí pro hašení lesních požárů leteckou technikou, která je součástí zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • 10 536 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky