Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zajištění bezpečnostních služeb
Odesílatel Daniel Kulhavý
Organizace odesílatele Česká republika - Ministerstvo zemědělství [IČO: 00020478]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.08.2015 14:43:40
Předmět Dodatečné informace

Česká republika – Ministerstvo zemědělství jako zadavatel výše uvedené veřejné zakázky poskytuje následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám, a to dle § 49 odst. 4 ZVZ bez předchozí žádosti dodavatele.
Informace č. 1:
Zadavatel sděluje, že byl upřesněn text přílohy č. 7 zadávací dokumentace pro všechny části zakázky. Upřesněný text je přílohou a nedílnou součástí této dodatečné informace.
Informace č. 2:
Pokud se v textu kteréhokoliv z dokumentů zadávacích podmínek objevuje výraz „objednatel“, je tím myšleno v této fázi zadávacího řízení též „zadavatel“.
Informace č. 3:
Zadavatel sděluje, že byl doplněn upřesňující text přílohy č. 5 zadávací dokumentace pro všechny části zakázky a to konkrétně bod 3.5 takto (upřesňující text je vyznačen červeně):
„Tyto směrnice tvoří Přílohy č. 6 této smlouvy, přičemž Objednatel je oprávněn obě tyto Směrnice, tj. (i) Požární poplachovou směrnici a (ii) Evakuační plán v průběhu trvání této smlouvy změnit nebo nahradit novou(-ými) směrnicí(-emi); změněnou(-é) nebo novou(-é) směrnici(-e) je Objednatel povinen zaslat Dodavateli do 5 pracovních dní ode dne její(-ich) účinnosti.“
Tento text bude uveden ve smlouvě s vybraným dodavatelem.
Informace č. 4:
V souvislosti s uveřejněním výše uvedené dodatečné informace se zadavatel v souladu s § 40 odst. ZVZ rozhodl prodloužit lhůtu pro podání nabídek a změnit termín otevírání obálek:
Lhůta pro podání nabídek do: 14. 10. 2015, 10:00 hodin.
Termín otevírání obálek: ihned po skončení lhůty pro podání nabídek, 14. 10. 2015, 10:00 hodin.
V Praze dne 28. 8. 2015


Originální úplný text dodatečné informace je přílohou této zprávy.


Přílohy
- zakazka.pdf (229.45 KB)
- Upřesněný text přílohy č. 7 ZD_všechny části.zip (879.55 KB)