Veřejná zakázka: Část 2

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 7391
Jedná se o část veřejné zakázky: Zpracování projektových dokumentací pro areál Hřebčína Kladruby nad Labem

Název a popis předmětu

  • Název: Část 2

Stručný popis předmětu:
b) ČÁST 2 – Předmětem této části veřejné zakázky je nabídka na zhotovení prováděcí projektové dokumentace včetně související inženýrské činnosti (zajištění všech rozhodnutí a závazných stanovisek orgánů státní správy) na revitalizaci parku Mošnice a obnovu ovocných alejí v areálu NHK.

• Revitalizace parku Mošnice bude spočívat v prostorové a druhové úpravě zeleně (základním záměrem projektu je uvolnění mohutných stromů ze zápoje náletových či nevhodně vysazených porostů a návrh ošetření stromů stromolezeckou technikou). Uvolňování musí být postupné, aby nedocházelo k náhlému exponování korun přímému slunečnímu oslunění. Dále je záměrem úprava a výsadba dřevin v souladu s historickou kompozicí parku a odstranění nevhodných smrkových stěn. Při úpravách je vhodné dodržet pohledové prostory parku.
• Při přípravě projektové dokumentace se bude vycházet ze zpracované Studie proveditelnosti obnovy přírodně krajinářského parku Mošnice (RNDr. Trpáková a spol., 2006) a z návrhů v Management Planu Národního hřebčína (New Visit, 2012). Při tvorbě návrhů musí být brán zřetel na skutečnost, že park je významnou lokalitou výskytu chráněných druhů hmyzu a živočichů.
• Obnova ovocných alejí podél cest p.č. 911, 915, 941, 929, 936, 955, 831 a 828 v k.ú. Kladruby nad Labem bude spočívat v návrhu ošetření a kácení stávajících stromů a návrhu výsadeb druhově vhodných ovocných i ostatních dřevin. Výchozím podkladem bude opět Management Plán Národního hřebčína (New Visit, 2012).
• Návrh revitalizace zeleně na pozemku p. č. 288 v k.ú. Kladruby nad Labem - prostorová a druhová úprava, doplnění živých plotů, odstranění nevhodných dřevin v živém plotě.


Předpokládaná hodnota

  • 500 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky